Издвајамо

21. 10. 2021. ЈУ Техничка школа је постављен кабинет за мехатронику, најопремљенији у цијелој Босни и Херцеговини. Овакве кабинете немају ни факултети у БиХ. Опрема ће омогућити професорима да на најбољи начин практично покажу ученицима и примјене све оно што уче из хидраулике, пнеуматике и електронике.

Адин Мешић директор предузећа

Више о овоме...

12. 10. 2021. године ЈУ Техничка школа у Градишци посјетили су представници њемачке организације ГИЗ (Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit). ГИЗ је представљала Соња Ројц (Sonja Ruetz) експертица за сарадању између предузећа спремних да органиузују практичну наставу ван школе и стручних школа. Заједно са директором ЈУ Техничка школа Владом Томићем

Више о овоме...

У сриједу 6.10.2021. Америчка агенција за међународни развој у оквиру пројекта Радна снага и већи приступ активностима на тржишту (USAID WHAM) је организовала конференцију о изазовима с којима се у пословању сусрећу босанскохерцеговачки привредници: Како до више запослених и већег тржишта?

На конференцији је учествовавала директорица USAID-BiH,

Више о овоме...

4. 10. 2021. Министарство просвјете и културе Републике Српске је организовало конференцију под називом Квалитетна практична настава – пут до бржег запослења.

Конференција је имала двије теме: „Квалитетна практична настава – пут до бржег запослења" и „Регионални савјети за образовање у Републици Српској – од иницијативе до реализације", о

Више о овоме...

21. септембра 2021. свечаном сједницом Наставничког вијећа и додјелом јубиларних награда обиљежен је Дан школе у ЈУ Техничка школа Градишка. И ове године смо обиљежили Дан школе. Скромније него у годинама прије пандемије вируса корона, али у складу са мјерама заштите од вируса.

Одржана је свечана сједница Наставничког вијећа

Више о овоме...