Издвајамо

 

Наш ученик Небојша Рацановић, као ђак генерације 2018/2019, успио је да се нађе међу 30 најбољих у конкуренцији више од 600 ђака генерације из цијеле Србије и Републике Српске!

Овај успјех омогућио је Небојши да освоји бесплатно школовање на I TAcademy и тако настави да се образује у складу са својим амбицијама и потенцијалом.

Финансијска подршка за једногодишње школовање на ITAcademy ће бити уручена у септембру на свечаном пријему на Белом двору.

Краљевска породица Карађорђевић, престолонаследник Александар и принцеза Катарина, угостили су на Белом двору више од 600 најбољих матураната из Србије и Републике Српске на пријему који се одржава већ осамнаесту годину заредом.

Том приликом је компанија LINK group, као партнер Фондације Њ.К.В. престолонаследника Александра Карађорђевића, објавила вијест о додјели 30 бесплатних школовања за једногодишње програме на ITAcademy.

Сви заинтересовани ђаци генерације су до 17. јула слали пријаве, у којима је требало да се представе у најбољем свјетлу и наведу на који начин ће школовање на ITAcademy искористити за своје усавршавање и даље напредовање, а након селекције изабрано је 30 најбољих кандидата.

Небојша Рацановић се нашао међу изабранима и кроз једногодишње школовање на ITAcademy добиће прилику да стекне знања и вјештине за нека од најтраженијих и најплаћенијих занимања данашњице. Наставу ће пратити онлине, преко најсавременије платформе за учење. 

Поносни смо на Небојшу, честитамо му на великом успјеху и желимо много среће у будућем школовању. Надамо се да ће бити примјер осталим ученицима наше школе.