Издвајамо

     Најљепши тренуци из средње школе су сигурно они са екскурзије. Ове школске године екскурзија је изведена у периоду од 14. до 21. септембра. Путовали смо у Италију. Организација је повјерена туристичкој агенцији Стар травел која је у потпуности испоштовала све предвиђено уговором. Била је то прилика да упознамо нове људе, културу, обичаје и туристичке атракције. Поред свега, најљепши дио екскурзије се одвијао на плажи са пријатељима уз музику.

     У седам садржајно испуњених дана, обишли смо стару љепотицу Венецију, Лидо ди Јесоло, град љубави Верону, туристички центар Римини, град-државу Сан Марино и Трст. Имали смо среће да нас прати сунчано вријеме. Туристички водичи су нам излазили у сусрет, били су на висини задатка, имали су одговор на сва питања, а срећом, услуге докторице Сање нам нису требале.

У повратку смо застали у сунчаном Трсту, гдје су расположени туристи пили наранџасти аперол и уживали у погледу на море. Посјетили смо највећу српску православну цркву у западној Европи, Светог Спиридона.

Уморни, али расположени смо стигли у Градишку. На крају, шта још осим оне „Све што је лијепо кратко траје!”