Кенан Махмутагић, матурант наше школе, најмлађи добитник захвалнице Града Градишка

Кенан Махмутагић, матурант наше школе, најмлађи добитник захвалнице Града Градишка

24. април 2023. године је дан који ћемо посебно памтити. Тога дана је наш ученик Кенан Махмутагић добио захвалницу Града за посебан допринос развоју области информационих технологија. Кенан је ово одликовање добио захваљујући свом преданом раду. Као резултат његовог успјеха у изради апликација о њему су писали различити медији.

На додјели признања Кенан је истакао да му је у раду и стварању пуно помогло и знање које је стекао похађајући нашу школу. Срећни смо што овакви ученици, прије свега вриједни и талентовани људи, похађају нашу школу.

Као занимљивост морамо изнијети и податак да су пoред различитих медија, Кенана контактирали и из сектора за људске ресурсе у компанији Гуглл (Google). Њихово интересовање је побудио успјех неколико Кенанових апликација у Гугл плеј продавници (Google Play) као што је Дигитални фармер, Фотоплант и друге.

Желимо да Кенан настави овим путем и у свом даљем раду. Професори и ЈУ Техничка школа су поносни јер је својим стварањем, поред властитог имена, пронио и име наше школе.