Посјета руководства ЈУ ЦСШ ,,Петар Кочић” Србац

Посјета руководства ЈУ ЦСШ ,,Петар Кочић” Србац

20. 4. нашу школу су обишли Миленко Живановић, директор ЈУ ЦСШ ,,Петар Кочић” из Српца и Мирко Татић, професор машинске групе предмета у ЈУ ЦСШ ,,Петар Кочић”.

Запослени у ЈУ ЦСШ ,,Петар Кочић” су посјетили нашу школу како би видјели опрему коју посједујемо. Такође, жељели су да им представимо искуства на који начин смо успјели постати дио пројеката преко којих смо дошли до великог дијела опреме.

ЈУ ЦСШ,,Петар Кочић”  Србац су такође успјели бити дио  Регионалног челенџ фонда који финансира развој стручног образовања у нашем региону са циљем повећања продуктивности и конкурентности предузећа на нашим просторима. ЈУ ЦСШ Србац су сада у фази набављања опреме за кабинет мехатронике што је био повод да са великим интересовањем  обиђу  кабинет мехатронике у нашој школи. Потом су обишли и кабинет  практичне наставе за техничаре цнц технологија, као и кабинет у којем јој роботска рука.

Наша школа је била пионир увођења дуалног образовања у наставу, а такође је и иницијатор увођења нових занимања у образовни систем Републике Српске. Тако је постигнуто да имамо занимања која прате развој индустрије, а тиме и трендове на тржишту рада.

Менаџмент наше школе је увијек спреман да преношењем властитог искуства изађе у сусрет  свим образовним установама које желе да раде на свом унапређењу.