Представа поводом додјеле пакетића – ,,Принцеза на зрну грашка”

Представа поводом додјеле пакетића – ,,Принцеза на зрну грашка”

 

Празник Свети Никола дочекује се даривањем најмлађих. Већ традиционално 18. децембра наши ученици, уз пакетиће, посебним програмом обрадују дјецу запослених.

Ове године била је то представа Принцеза на зрну грашка. Заиста су сви блистали. Водитељи: Анђела Јанковић и Нарцис Будимлић су  успјешно водили програм према тренутку сусрета са ,,правом принцезом.” Принцеза – Софија Кахримановић и принц – Аљоша Благојевић су многе у публици увјерили да су то баш они. Краљица – Анастасија Сарјлић и краљ Андреј Врховац су нас увели у бриге свих родитеља на свијету. Сјано су глумили и епизодисти: Тарик Рамљак, Ана Цвијић, Милица Ђукић, Марина Танасић, Александар Комленић.

У објективе се, ипак, највише смјешио свети Никола – Слађан Савић, који је заједно са Аљошом и Александром показао да успјешни фудбалери могу развијати и друге таленте.

Свега овога не би било да се стварању представе и њеној реализацији нису посветиле професорице српског језика Борислава Цвијић и Јована Малетић, Мира Чекић као и наш ученик, већ афирмисани ди џеј Немања Љубичић и његов другар Недељко Зјајић.