СВЕЧАНО ОБИЉЕЖЕН ШКОЛСКИ ПРАЗНИК СВЕТИ САВА

СВЕЧАНО ОБИЉЕЖЕН ШКОЛСКИ ПРАЗНИК СВЕТИ САВА

Поводом Савиндана у школи је одржан културно-умјетнички програм посвећен нашем највећем просветитељу и светитељу. Програм су припремили и извели ученици Валентина Грубешић, Недељко Зјајић, Николина Чакаљ, Анђела Јанковић, Софија Кахримановић,  Драгана Цвијић, Анастасија Голуб, Стефан Суботић, Данило Павловић, Милан Даниловић, Викторија Шврака, Алекса Глигић и Милана Ђаковић. Заједно са њима на припремама и уређивању програма радиле су професорице српског језика Мира Чекић и Јована Малетић. Програм је био богат и разноврстан: музичке тачке, соло пјевање и рецитације.

На свечаности је директор школе Владо Томић уручио похвале професорима који су у протеклој школској години остварили изванредне резултате на такмичењима. Похваљени професори су: Младен Видовић – програмирање, Зорица Станивук – математика, Владана Средановић – машинство, Александар Рапаић- машинство, Јована Шкорић- физика, Драгомир Шарчевић и Бранко Томић за постигнуте успјехе у спортским такмичењима.

Након програма директор Владо Томић и ученик Санди Чолпа су отишли на пријем, за ученике који су се посебно истакли у претходној школској години, код градоначелника Зорана Аџића. Санди је позван због изузетних резултата постигнутих на такмичењима из машинске групе предмета.

Такође, сви смо позвани да присуствујемо свечаној академији у Културном центру у Градишци.